2012. május 25., péntek

TESZT: Miss Sporty Lasting Colour

Ma a főszerep a Miss Sporty Up to 7 days kollekció egyik tagjáé. Úgy gondoltam, hogy kipróbálom, hogy tényleg kitart-e 7 napig ez a körömlakk. Ennek eredményessége érdekében nem használtam fedő lakkot, hogy megnézzem, anélkül is bírja-e. Lássuk!Ez a 355-ös árnyalat. A leírásban olvasható, és a cimkén is jól látható, hogy tartós körömlakk, akár 7 napon át.
Kíváncsi voltam az eredményre. Minden második nap csináltam róla képet. 1. nap:

Ilyen teljes valójában. Sajnos a kép nem adja vissza teljesen a színeket, de már láthattatok róla képet ITT.
3. nap:

Jól látszik, hogy a bal kezemen, a mutató ujjam körméről lepergett. Nos, ez azért volt, mint kiderült, mert másnap le is tört. Hozzáteszem, hogy ugyan úgy mosogattam, és csináltam mindent, amit általában. Szóval nem kíméltem egyáltalán.5. nap:

Teljesen jó állapotban van még szerintem. Ahhoz képest, hogy nincs rajta fedőlakk, nagyon jól bírja a strapát.
7. nap (bal kéz):

Igen, itt már több helyen elkezdett megrepedni a lakk. De még hordhatónak mondanám.7. nap (jobb kéz):

Ami nagyon meglepett, hogy a jobb kezem körmeinek semmi baja nem volt, pedig jobb kezes vagyok. Ezzel csinálok mindent. És nem pergett le, nem repedt meg...Semmi. Ellenben a bal kezemmel. Ez örök rejtély marad.Mindent összevetve szerintem nagyon jó körömlakk, tényleg tartós, és abszolút hordható 7 napnál tovább is. Ugyan ez a hét kínszenvedés volt számomra, mert nagyon hiányzot a minta a körmömről, vagy, hogy lemossam, és átfessem más színűre, azt hiszem eredményes volt. Csak jót lehet mondani erről a lakkról :)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése